dijous, 9 de maig del 2013

Una altra mena de Cleveland

Castella ens  declara la guerra, així força directament i ufana, com ja ha fet  abans. I si volen guerra la tindran, ens aixecarem i  no ens deixarem sotmetre ara com fa 300 anys.
Castella, aquesta decrèpita corona imperial que agonitza i que es voldria mantenir per sempre a expenses de la riquesa dels altres. Amb el seu orgull castís i sord, amb el seu discurs buit i legalista que només fa mandra d’escoltar perquè es repeteix fins l’infinit sense arguments.  Ja es hora que diguem: prou! per aqui no hi passem. Engegar-los a dida, però a una altra.
Què volen aquesta gent? En Franco ens va deixar més arregladets que aquesta xusma putrefacta que governa ara. M'en faig creus que siguin els seus hereus directes, els falta molt per arribar al nivell del “mando i ordeno”  que tenia el cabdill celta perque del cert que en  són  els seus legítims succesors però a vegades dubto si  els "progres"no són fins i tot més fatxes que els propis hereus del  dictador. Quina mala sort ens ha acompanyat sempre als catalans, haver de tractar amb aquesta purria humana mentidera, traidora, lladre i cobarda que ens esclavitza. Som com les noies de Cleveland presoneres i encadenades durant molts anys però que al final un veí les ha sentides i han pogut sortir del seu infern. Escolta Europa que aquí baix hi un veí que també crida “Ajudeu-nos! Ens tenen agafats pels collons de la puta  llei constitucional”