dimarts, 23 d’abril del 2013

El present és femení i plural


En aquest moments al nostre país hi ha tres persones en que estan treballant des de la societat civil i estan aconseguint coses realment importants. Fa poc vaig llegir una cosa que deia mes o menys : que si volies algú per PARLAR  davant la gent  calia triar un home  però que si volies algú per FER coses per la gent triessis una dona.
Doncs una mica això. Hi ha tres dones genials que s’han posat al front de la societat per fer coses, fer moure coses i fer que canviïn algunes coses que ens semblaven immutables.
Parlo sens dubte d’Ada Colau, Carme Forcadell i Teresa Forcades. Tres dones increïbles molt diferents cadascuna d’elles, realistes i capaces de transformar el nostre país. Des d’aquí la meva admiració cap a elles desitjant que les seves idees i accions triomfin.
(Aquest post el vaig escriure fa ja un parell de setmanes però no l'havia publicat encara. Ha estat més recentment que tant la Teresa Forcades com l'Ada Colau han tornat a ser objectius mediàtic proposant alternatives politiques i socials tant una  com l'altra.)

1 comentari:

Kuroi Neko ha dit...

Veritablement són unes súper-dones!